Caserola de dovlecei a mamei
Caserola de dovlecei a mamei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 10. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 174 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, biscuiți rotunzi cu unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 27%. Încercați Black Eyed Pea squash la cuptor – aceasta este o caserolă de Squash, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Orezul spaniol al mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti dovleceii si dovleceii in apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 12 pana la 15 minute; se scurge și se pasează.
Adăugați ceapa, oul, sarea, piperul și jumătate din untul topit.
Se toarnă amestecul într-o tigaie unsă de 13"x9".
Se presară cu firimituri de cracker; stropiți cu untul rămas.
Coaceți, descoperit, la 350 timp de o oră.