Caserola de dovlecei a bunicii
Caserola de dovlecei a bunicii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $1.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei pimento, morcovi, cremă condensată de supă de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Caserola Cherokee a bunicii, Sfeclă De Aur, Granny Smith, Dovlecei De Nucă Și Gratine De Cimbru Cu Spirit, și Black Eyed Pea squash la cuptor – aceasta este o caserolă de Squash.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Adăugați dovlecei și ceapă; gatiti pana se inmoaie, dar inca ferm.
Într-un castron mare, amestecați dovleceii, ceapa, crema de supă de pui, smântâna, untul, morcovii răzuți, brânza Cheddar, ardeii pimento, sarea și piperul.
Se toarnă amestecul într-un vas mediu de copt și se presară blatul cu amestecul de sos de salată în stil Italian.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.