Caserola de dovleac și fasole neagră

Caserola de dovleac și fasole neagră
Caserola de dovleac și fasole neagră este o fără gluten și vegan felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 271 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,42 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, drojdie nutritivă, lapte de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 84%. Încercați Caserola De Tortilla Cu Fasole Neagră, Caserola de fasole neagră și carne de vită, și Fasole neagră și caserolă de pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați dovleacul în jumătate. Puneți deoparte o jumătate pentru o altă utilizare și curățați cealaltă jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2
Tăiați-l în felii foarte subțiri de aproximativ 1/4 inch grosime și 2 inci lungime. Preîncălziți cuptorul la 218°.pulverizați o caserolă de 2 litri cu ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați o treime din feliile de dovleac în fundul vasului și presărați ușor cu sare și piper. Acoperiți cu jumătate din amestecul de fasole. Repetați straturile cu o altă treime din dovleac și restul de fasole. Finalizați cu ultima treime din feliile de dovleac. Într-un blender, combinați lichidul de roșii rezervat *(aproximativ 1/2 cană) cu laptele de soia și ingredientele rămase. Se amestecă bine și se toarnă peste dovleac. Acoperiți bine și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Lapte De SoiaLapte De Soia
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Scoateți capacul și coaceți timp de 20-30 de minute, până când sosul este gros și Bulbuc și dovleacul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista