Caserola de dovleac și fasole neagră

Caserola de dovleac și fasole neagră
Caserola de dovleac și fasole neagră este o fără gluten și vegan felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 271 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,42 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, drojdie nutritivă, lapte de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 84%. Încercați Caserola De Tortilla Cu Fasole Neagră, Caserola de fasole neagră și carne de vită, și Fasole neagră și caserolă de pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați dovleacul în jumătate. Puneți deoparte o jumătate pentru o altă utilizare și curățați cealaltă jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
2
Tăiați-l în felii foarte subțiri de aproximativ 1/4 inch grosime și 2 inci lungime. Preîncălziți cuptorul la 218°.pulverizați o caserolă de 2 litri cu ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Așezați o treime din feliile de dovleac în fundul vasului și presărați ușor cu sare și piper. Acoperiți cu jumătate din amestecul de fasole. Repetați straturile cu o altă treime din dovleac și restul de fasole. Finalizați cu ultima treime din feliile de dovleac. Într-un blender, combinați lichidul de roșii rezervat *(aproximativ 1/2 cană) cu laptele de soia și ingredientele rămase. Se amestecă bine și se toarnă peste dovleac. Acoperiți bine și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Lapte De SoiaLapte De Soia
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Scoateți capacul și coaceți timp de 20-30 de minute, până când sosul este gros și Bulbuc și dovleacul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista