Turcia și caserola de orez sălbatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,03 USD pe porție. O porție conține 317 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de parmezan, apă, orez brun obișnuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola de orez sălbatic și curcan, Caserola de curcan și orez sălbatic, și Caserola de curcan și orez sălbatic.
Instrucțiuni
1
În cratița de 3 litri, încălziți apa, orezul brun și orezul sălbatic până la fierbere . Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 40 până la 50 de minute sau până când ricurile sunt fragede. Dacă este necesar, scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Brun
Orez Sălbatic
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Într-un castron foarte mare, amestecați sosul de paste, smântâna, bulionul, parmezanul, cimbru și piper până se amestecă bine. Se amestecă amestecul de orez, curcanul și legumele. Lingura în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Spray De Gătit
Sos De Paste
Smântână
Legume
Piper
Toată Turcia
Bulion
Cimbru
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Tava De Copt
Bol
Cuptor
3
Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și uleiul; se presară peste amestecul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Toată Turcia
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Coaceți neacoperit 40 până la 50 de minute sau până când marginile sunt bulbucate și firimiturile de pâine se rumenesc ușor.