Caserola de curcan cu ierburi cu aragaz lent și orez sălbatic

Caserola de curcan cu ierburi cu aragaz lent și orez sălbatic
Slow-aragaz Herbed curcan și orez sălbatic caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 355 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți piper, frunze de maghiran, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 39%. Încercați Caserola de curcan cu ierburi cu aragaz lent și orez sălbatic, Slow-aragaz Herbed curcan și orez sălbatic caserola (gătit pentru 2), și Curcan cu aragaz lent și caserolă de orez sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, gătiți slănina la foc mediu, amestecând ocazional, până când este crocantă. Se amestecă în Curcan. Gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana cand curcanul se rumeneste. Se amestecă ceapa, morcovul și țelina. Gatiti 2 minute, amestecand ocazional; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
În aragazul lent de 3 1/2 până la 6 litri, bateți 1 cutie de bulion și supa cu sârmă până se omogenizează. Se amestecă conserva rămasă de bulion, maghiranul și piperul. Se amestecă amestecul de curcan și orezul sălbatic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
MaghiranMaghiran
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Acoperiți și gătiți la foc mare 30 de minute.
4
Reduceți căldura la setarea scăzută. Gatiti 6 pana la 7 ore sau pana cand orezul este fraged si lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista