Caserola de curcan cu ierburi cu aragaz lent și orez sălbatic

Slow-aragaz Herbed curcan și orez sălbatic caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 355 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți piper, frunze de maghiran, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 39%. Încercați Caserola de curcan cu ierburi cu aragaz lent și orez sălbatic, Slow-aragaz Herbed curcan și orez sălbatic caserola (gătit pentru 2), și Curcan cu aragaz lent și caserolă de orez sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți slănina la foc mediu, amestecând ocazional, până când este crocantă. Se amestecă în Curcan. Gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana cand curcanul se rumeneste. Se amestecă ceapa, morcovul și țelina. Gatiti 2 minute, amestecand ocazional; scurgere.
În aragazul lent de 3 1/2 până la 6 litri, bateți 1 cutie de bulion și supa cu sârmă până se omogenizează. Se amestecă conserva rămasă de bulion, maghiranul și piperul. Se amestecă amestecul de curcan și orezul sălbatic.
Acoperiți și gătiți la foc mare 30 de minute.
Reduceți căldura la setarea scăzută. Gatiti 6 pana la 7 ore sau pana cand orezul este fraged si lichidul este absorbit.