Caserola de conopidă și morcov
Conopida și caserola de morcovi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 124 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 82 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați unt, biscuiți rotunzi grosolani, conopidă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Caserola De Conopidă-Morcov, Piure De Conopidă Și Morcov, și Salată De Conopidă Și Morcov pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți aproximativ 2 centimetri de apă la fiert într-o oală mare.
Adăugați conopida și morcovii și fierbeți aproximativ 7 minute, până când furculița este fragedă.
Scurgeți bine și transferați într-un vas de copt de 9x13 inch.
În timp ce legumele se gătesc, combinați gălbenușurile de ou, sarea, sucul de lămâie și sosul de ardei iute într-un blender sau robot de bucătărie. Amestecați câteva secunde pentru a amesteca, apoi continuați să amestecați în timp ce turnați încet 1/2 cană de unt topit fierbinte. Continuați să amestecați până se îngroașă.
Turnați acest sos peste legumele din vasul de copt. Amestecați împreună firimiturile de cracker și untul rămas; presărați deasupra caserolei.
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când caserola se fierbe, iar partea de sus este prăjită.
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire.