Caserola de conopidă și morcov

Caserola de conopidă și morcov
Conopida și caserola de morcovi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 124 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 82 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați unt, biscuiți rotunzi grosolani, conopidă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Caserola De Conopidă-Morcov, Piure De Conopidă Și Morcov, și Salată De Conopidă Și Morcov pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți aproximativ 2 centimetri de apă la fiert într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați conopida și morcovii și fierbeți aproximativ 7 minute, până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți bine și transferați într-un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
În timp ce legumele se gătesc, combinați gălbenușurile de ou, sarea, sucul de lămâie și sosul de ardei iute într-un blender sau robot de bucătărie. Amestecați câteva secunde pentru a amesteca, apoi continuați să amestecați în timp ce turnați încet 1/2 cană de unt topit fierbinte. Continuați să amestecați până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Turnați acest sos peste legumele din vasul de copt. Amestecați împreună firimiturile de cracker și untul rămas; presărați deasupra caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când caserola se fierbe, iar partea de sus este prăjită.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista