Caserola de conopidă și morcov

Caserola de conopidă și morcov
Conopida și caserola de morcovi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 124 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 82 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați unt, biscuiți rotunzi grosolani, conopidă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Caserola De Conopidă-Morcov, Piure De Conopidă Și Morcov, și Salată De Conopidă Și Morcov pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aduceți aproximativ 2 centimetri de apă la fiert într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați conopida și morcovii și fierbeți aproximativ 7 minute, până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Scurgeți bine și transferați într-un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
În timp ce legumele se gătesc, combinați gălbenușurile de ou, sarea, sucul de lămâie și sosul de ardei iute într-un blender sau robot de bucătărie. Amestecați câteva secunde pentru a amesteca, apoi continuați să amestecați în timp ce turnați încet 1/2 cană de unt topit fierbinte. Continuați să amestecați până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Turnați acest sos peste legumele din vasul de copt. Amestecați împreună firimiturile de cracker și untul rămas; presărați deasupra caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când caserola se fierbe, iar partea de sus este prăjită.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista