Caserola de ciuperci cu fasole verde și Portobello

Caserola de ciuperci cu fasole verde și Portobello
Fasole verde și Portobello Ciuperci caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 98 de cenți pe porție. O porție conține 305 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați slănină, fasole, migdale tăiate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Caserola De Fasole Verde Cu Ciuperci, Fasole Verde-Caserola De Ciuperci, și Caserola De Fasole Verde Și Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare și prăjiți până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți din tigaie să se scurgă pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se toarnă ulei de măsline în tigaie și se reduce focul la mediu. Când uleiul este fierbinte, adăugați ciuperci și ceapă; gătiți, amestecând frecvent până când ceapa începe să devină translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați usturoiul și prăjiți câteva minute, doar până când este parfumat. Se amestecă supa de ciuperci și migdalele și se aduce la fierbere. Se condimentează cu sare condimentată și piper alb și se sfărâmă în slănină. Amestecați ușor fasolea verde, apoi transferați amestecul într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
6
Coaceți neacoperit timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Scoateți din cuptor și presărați brânză Cheddar deasupra. Reveniți la cuptor timp de 5 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista