Caserola de ciuperci cu fasole verde și Portobello
Fasole verde și Portobello Ciuperci caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 98 de cenți pe porție. O porție conține 305 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați slănină, fasole, migdale tăiate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Caserola De Fasole Verde Cu Ciuperci, Fasole Verde-Caserola De Ciuperci, și Caserola De Fasole Verde Și Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare și prăjiți până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți din tigaie să se scurgă pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă ulei de măsline în tigaie și se reduce focul la mediu. Când uleiul este fierbinte, adăugați ciuperci și ceapă; gătiți, amestecând frecvent până când ceapa începe să devină translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați usturoiul și prăjiți câteva minute, doar până când este parfumat. Se amestecă supa de ciuperci și migdalele și se aduce la fierbere. Se condimentează cu sare condimentată și piper alb și se sfărâmă în slănină. Amestecați ușor fasolea verde, apoi transferați amestecul într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Ciuperci
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
6
Coaceți neacoperit timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor și presărați brânză Cheddar deasupra. Reveniți la cuptor timp de 5 minute sau până când brânza este topită.