Caserola De Cartofi Piure Cu Brânză
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Caserola cu piure de cartofi cu brânză ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 129 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de brânză cheddar, unt, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 45 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Caserola De Cartofi Piure Cu Brânză, Caserola de cartofi piure cu cârnați și ceapă, și Caserola Cu Piure De Cartofi Cu Brânză.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. în caserola unsă de 1 litru, se amestecă apă fierbinte, lapte, 2 linguri de unt și amestecul de piure de cartofi. Acoperiți cu folie de plastic, întorcând o parte pentru a ventila aburul. Cuptor cu microunde la maxim 2 până la 4 minute sau până la umezire.
Bateți cartofii cu furculița până devin pufoși; se amestecă arpagicul. Suprafața netedă a amestecului de cartofi cu spatula de cauciuc.
Zdrobiți biscuiții. Într-un castron mic, amestecați biscuiții zdrobiți, brânza și 2 linguri de unt topit; se presară deasupra cartofilor.
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când cartofii sunt fierbinți și toppingul este crocant.