Caserola de cartofi IV

Caserola de cartofi IV ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 10 porții cu 362 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de smântână, cremă condensată de supă de pui, cremă condensată de supă de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), Caserola cu ouă de cartofi a la salată fierbinte de cartofi, și Caserola cu șuncă și cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare se amestecă împreună maro hash congelate, ceapa, brânză cheddar, smântână și sare. Într-un castron mic, amestecați supele de pui și ciuperci împreună.
Se toarnă supele peste amestecul de hash maro și se amestecă împreună.
Transferați într-un vas de copt de 9x13 inch.
Se amestecă margarina topită și fulgii de porumb împreună și se toarnă deasupra caserolei.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.
Coaceți încă 15 minute dacă doriți ca caserola să fie mai rumenită.