Caserola de cartofi dulci cu unt brun și salvie

Caserola de cartofi dulci cu unt brun și salvie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 426 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână sare, marshmallows de salvie cu unt brun, cartofi dulci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun și salvie, Ravioli de cartofi dulci cu unt brun de lămâie-salvie, și Taitei de cartofi dulci cu sos de unt maro salvie.
Instrucțiuni
Cu cel puțin o zi înainte, faceți marshmallows: pregătiți o tigaie pătrată de 8" (sau o tigaie de dimensiuni similare) ungând-o ușor cu spray de tigaie. În partea de jos a unui bol stand-mixer, combinați gelatina și apa.
Bateți cu o furculiță pentru a rupe orice bucăți de gelatină. Pune deoparte. Cu un cuțit de bucătar, tocați Salvia cât mai fin posibil. Dacă bucățile de salvie sunt deloc mari, se vor înfășura în jurul atașamentului de Tel în timpul amestecării, se vor aglomera și nu se vor încorpora în marshmallow. (Alternativ, combinați salvia și zahărul într-un robot de bucătărie și pulsați până când Salvia s-a măcinat complet în zahăr. Acest lucru conferă, de asemenea, marshmallows o nuanță verde pal.) Într-o oală medie, combinați Salvia, apa, siropul de porumb și zahărul. Se pune la foc mediu. Folosind o spatulă rezistentă la căldură, amestecați până când zahărul s-a dizolvat și amestecul începe să baloneze. Nu mai amesteca. Gatiti siropul de zahar pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 240 de grade.
Scoateți vasul de pe foc și răciți-l la 210 km. Se amestecă ocazional pe măsură ce amestecul se răcește pentru a asigura o citire precisă a temperaturii. Dacă amestecul nu se răcește până la 210 km înainte de a continua, gelatina nu se va fixa corect.În timp ce baza de marshmallow se răcește, pregătiți untul brun. Topiți untul într-o tigaie mică sau tigaie cu sos la foc mic. Întoarceți focul la mediu și gătiți până când untul începe să baloneze. Continuați să gătiți până devine maro prăjit.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte până este nevoie.Odată ce amestecul de marshmallow s-a răcit la 210 circulam, turnați siropul în vasul care conține gelatina preparată. Montați mixerul standului cu un accesoriu pentru bici și bateți la viteză medie.
Adăugați în sare. Continuați să bateți până când amestecul și-a dublat volumul. Rotiți viteza mixerului la mediu scăzut și stropiți în untul brun, câte o lingură pe rând. Dacă adăugați untul prea repede, acesta nu se va încorpora și amestecul de marshmallow poate fi suficient de Uns pentru a zbura chiar din vas. Vă rugăm să mergeți încet. Folosiți o spatulă pentru a răzui bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei pentru a le adăuga și pe acestea.Odată ce untul s-a încorporat, opriți mixerul. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a transfera marshmallows în tigaia pregătită. Bateți tigaia de tejghea o dată sau de două ori pentru a disloca orice bule de aer și pentru a nivela amestecul.Înfășurați în plastic și refrigerați cel puțin 8 ore, de preferință peste noapte.
Tăiați marshmallows: pregătiți o tăietură pudrând-o cu zahăr pudră.După ce scoateți marshmallows din frigider, desfaceți și praf suprafața cu zahăr pudră. Folosiți degetele pentru a scoate marshmallow-ul uriaș; transferați pe placa de tăiere. Pudrați marshmallow-ul peste tot în zahăr pudră, astfel încât să nu rămână suprafețe lipicioase.Cu un cuțit de bucătar, tăiați marshmallows în cuburi de 64 de 1" sau orice dimensiune și formă preferați.
Așezați marshmallows tăiate într-un castron mare și praf generos cu zahăr pudră. Folosiți-vă mâinile pentru a arunca marshmallows, asigurându-vă că toate suprafețele au fost acoperite cu zahăr pudră și niciuna nu se lipeste.
Transferați marshmallows praf într-un recipient etanș. A se păstra la temperatura camerei timp de aproximativ două săptămâni sau la nesfârșit în frigider sau congelator.
Pregătiți caserola: cu un cojitor de legume, curățați cartofii dulci. Folosiți un cuțit de bucătar pentru a tăia cartofii în bucăți de dimensiuni uniforme.
Puneți cartofii dulci într-un coș cu aburi sau improvizați unul punând o strecurătoare de metal într-o oală mare și adăugând aproximativ 1" de apă.
Presărați cartofii cu sare și acoperiți. Aduceți apa la fierbere (lăsând capacul pe tot timpul), apoi reduceți căldura pentru a menține un foc constant.Verificați periodic nivelul apei, adăugând mai multe, după cum este necesar. După 10 minute, testați cartofii dulci cu o scobitoare sau o frigăruie pentru a vedea dacă sunt fragede. Dacă da, opriți focul; în caz contrar, continuați să aburiți (adăugând mai multă apă după cum este necesar) până când sunt foarte fragede.Între timp, topiți untul într-o tigaie mică împreună cu salvia. Maro ca înainte. Opriți focul și amestecați siropul de arțar.
Transferați cartofii dulci într-un vas sigur pentru cuptor.
Se toarnă untul de arțar și se aruncă ușor pentru a acoperi.
Se presară generos cu sare și piper după gust. Se acoperă cu folie și se lasă deoparte până se termină.
Pentru a termina caserola: puneți cuptorul la fiert.Descoperă cartofii dulci. Acoperiți generos cu marshmallows de salvie.
Așezați în caserolă pe raftul superior sau mijlociu al cuptorului (la aproximativ 4" de elementul de încălzire) și fierbeți până când marshmallows au devenit un maro adânc, foxy. Fii cu ochii pe ei; pot trece de la prăjit la ars foarte repede.