Caserola De Cartofi Dulci Cu Mandarină
Caserola de cartofi dulci cu mandarină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 263 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.89 pe portie. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Un amestec de nuci pecan, tangelos, cartofi dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare sunt Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan), Caserola De Cartofi Dulci, și Caserola De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Tapetați o foaie mare de copt cu folie de aluminiu. Ungeți o caserolă de 2 litri.
Așezați cartofii dulci pe foaia de copt pregătită.
Coaceți cartofii dulci în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Reduceți căldura cuptorului la 375 grade F (190 grade C).
Lăsați cartofii dulci să se odihnească până se răcesc suficient pentru a se manipula. Cojiți cartofii dulci și transferați-i într-un bol mare.
Bateți cartofii dulci cu 3 linguri de unt topit, 6 linguri de zahăr brun, rom și sare cu un mixer electric, până când cartofii sunt netezi și pufoși, 3 până la 5 minute.
Cojiți tangelos, împărțiți fructele și îndepărtați membranele, miezul și semințele.
Tăiați secțiunile din 2 tangelos în jumătate transversal; puneți deoparte secțiunile din restul de 2 tangelos. Îndoiți ușor secțiunile tangelo înjumătățite în amestecul de cartofi dulci.
Transferați amestecul de cartofi dulci în vasul de caserolă pregătit.
Aranjați secțiuni tangelo rezervate deasupra amestecului de cartofi dulci.
Combinați 3 linguri de unt topit, 3 linguri de zahăr brun și nuci pecan într-un bol până se sfărâmă; presărați uniform peste vas.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se încălzește și toppingul se rumeneste ușor, aproximativ 30 de minute.