Caserola de cartofi dulci, conopidă și verdeață ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 273 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, sos ușor de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), Verdeață de iarnă și caserolă de cartofi, și Caserola De Cartofi De Conopidă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aruncați împreună conopida, ciupercile, 2 1/2 linguri. ulei, 1/2 linguriță. cumin, 1/2 linguriță. sare și 1/8 linguriță. ardei într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Ciuperci
Piper
Chimen
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Întindeți amestecul de conopidă într-un singur strat în tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Kilograme De Mure (aproximativ
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Aruncați împreună cartofi dulci, 2 1/2 linguri. ulei și chimen rămas, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Piper
Chimen
Sare
Ulei De Gătit
5
Se întinde într-un singur strat într-o altă tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți cartofii și conopida la 475 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc și se înmoaie, întorcându-se o dată. Se răcește pe rafturi de sârmă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Reduceți temperatura cuptorului la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Se încălzește restul de 1 lingură. ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați kale; gatiti, amestecand ocazional, 10 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
11
Se adaugă sare și piper după gust; se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Oțet
12
Puneți jumătate din cartofi dulci, amestec de conopidă, fasole (dacă doriți), varză și 1 1/2 cană sos ușor de brânză într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Repetați straturile o dată. Se acoperă cu restul de 1/2 cană de sos de brânză. Se amestecă împreună panko, coriandru tocat și ulei de măsline și se presară amestecul de firimituri peste caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Sos De Brânză
Conopidă
Ulei De Măsline
1 Kg Tortillas De Maíz
Fasole
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
13
Coaceți la 375 timp de 20 până la 25 de minute sau până când se încălzește bine, cu bule și se rumenesc.