Caserola De Cartofi Cu Andive
Caserola de cartofi Endive ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cartofi de copt, brânză elvețiană, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Caserola belgiană de andive și șuncă, Caserola de fenicul și andive belgiene, și Salată de cartofi prăjiți, andive și Rucola.
Instrucțiuni
Topiți margarina într-o cratiță mică și grea la foc mediu; adăugați făină și amestecați până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant cu un tel de sarma, 1 minut. Adăugați treptat lapte, amestecând continuu până când sosul alb este îngroșat și bule.
Se ia de pe foc; se amestecă sare. Pune deoparte.
Înveliți un vas de copt de 7 - x 5 1/4 - x 1 1/2 inch cu spray de gătit. Aranjați jumătate din feliile de andive în fundul vasului. Aranjați jumătate din feliile de cartofi peste andive; se presară cu jumătate de șalotă și 1 lingură de brânză. Se acoperă cu jumătate de sos alb. Repetați straturile, terminând cu sosul alb rămas și restul de 1 lingură de brânză.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 45 de minute sau până când cartoful este fraged.