Dacă aveți aproximativ 12 ore și 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, caserola de brunch de Paște ar putea fi uimitoare fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 465 calorii, 18g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână ceapă, brânză cheddar, măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Caserola De Brunch De Paște Gratinată, Caserolă ușoară de cartofi pentru Brunch de Paște, și Paste Brunch s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Așezați cârnații în grăsimea de slănină și gătiți până se sfărâmă și se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Cârnați
4
Așezați cârnații pe farfurie cu slănina și turnați toate, cu excepția a 1/4 cană din picăturile de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Cârnați
5
Reduceți căldura la mediu și amestecați ceapa, usturoiul și o cutie de ardei iute verzi. Gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 10 minute. Între timp, bateți ouăle într-un bol mare de amestecare cu fumul lichid, sosul de ardei iute, sarea condimentată, piperul alb, pătrunjelul și busuiocul până se omogenizează. Zdrobiți slănina și amestecați slănina și cârnații în ouă cu conserva rămasă de ardei iute verzi, maro hash și ceapă gătită. Se condimentează după gust cu sare și piper negru și se amestecă până se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos Fierbinte
Sare Condimentată
Ardei Iute Verde
Fum Lichid
Piper Alb
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Pătrunjel
Cârnați
Usturoi
Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Busuioc
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
6
Pregătiți un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit. Scoateți amestecul maro de hash în vasul pregătit și neteziți blatul. Se acoperă cu folie de aluminiu și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tava De Copt
7
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Coaceți vasul acoperit în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți caserola din cuptor, descoperiți și presărați uniform cu brânzeturi pepper Jack și Monterey Jack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Brânză Pepperjack
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Presărați brânza Cheddar în formă de cruce și conturați cu măslinele negre. Reveniți la cuptor și coaceți până când brânza este fierbinte și cu bule, încă 20 până la 30 de minute.