Caserola De Brunch Cu Orez Sălbatic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de brunch cu orez sălbatic. O porție conține 257 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de orez, făină, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola De Orez Sălbatic, Caserola de orez sălbatic și șuncă, și Orez sălbatic și caserolă de stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului.
Răspândiți în 13-in uns. x 9-in. vas de copt; deoparte.
Așezați sparanghelul și 1/2 înăuntru. apă într-o cratiță mare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-5 minute sau până când sunt crocante.
Se scurge și se lasă deoparte.
Într-o tigaie mare, se sotează șunca în 2 linguri de unt până se rumenesc ușor. Lingură peste orez sălbatic.
Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele, sarea și piperul. În aceeași tigaie, încălziți untul rămas până la cald.
Adăugați amestecul de ouă; gătiți și amestecați la foc mediu până când ouăle sunt complet setate. Lingura peste sunca; top cu sparanghel.
Pentru sos, încălziți uleiul într-o cratiță. Se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura; adăugați brânza, ghimbirul și piperul. Gatiti si amestecati 2 minute mai mult sau pana cand branza este topita.
Se toarnă peste caserolă. Se acoperă și se coace la 325 de minute timp de 30 de minute. Descopera; se coace 10-15 minute mai mult sau până când un termometru citește 160 la sută.