Caserola De Brunch Cu Orez Sălbatic

Caserola De Brunch Cu Orez Sălbatic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de brunch cu orez sălbatic. O porție conține 257 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de orez, făină, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola De Orez Sălbatic, Caserola de orez sălbatic și șuncă, și Orez sălbatic și caserolă de stridii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Răspândiți în 13-in uns. x 9-in. vas de copt; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Așezați sparanghelul și 1/2 înăuntru. apă într-o cratiță mare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-5 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se scurge și se lasă deoparte.
5
Într-o tigaie mare, se sotează șunca în 2 linguri de unt până se rumenesc ușor. Lingură peste orez sălbatic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele, sarea și piperul. În aceeași tigaie, încălziți untul rămas până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați amestecul de ouă; gătiți și amestecați la foc mediu până când ouăle sunt complet setate. Lingura peste sunca; top cu sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
8
Pentru sos, încălziți uleiul într-o cratiță. Se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura; adăugați brânza, ghimbirul și piperul. Gatiti si amestecati 2 minute mai mult sau pana cand branza este topita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Se toarnă peste caserolă. Se acoperă și se coace la 325 de minute timp de 30 de minute. Descopera; se coace 10-15 minute mai mult sau până când un termometru citește 160 la sută.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista