Caserola de Broccoli a mătușii Millie

Caserola de Broccoli a mătușii Millie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $1.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 235 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de crutoane condimentate, broccoli, cremă condensată de supă de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Salata de Broccoli a mătușii Bobbie, Caserola cu spaghete de pui a mătușii Liz, și Rulourile de pui ale lui Millie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți la fierbere o oală cu apă ușor sărată. Gatiti broccoli in apa clocotita timp de 1 minut.
Se scurge și se lasă deoparte.
Într-o cratiță la foc mediu, amestecați brânza, crema de supă de ciuperci, sarea și piperul. Se amestecă până se topește brânza.
Adăugați broccoli, amestecând pentru a acoperi.
Transferați amestecul într-un vas de copt de 9x13 inch.
Într-o cratiță separată, topiți untul la foc mediu.
Se amestecă crutoanele și se presară peste amestecul de broccoli.
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când toppingul se rumeneste și broccoli este fraged.