Caserola De Anghinare De Pui

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de anghinare de pui. Această rețetă face 6 porții cu 559 calorii, 34G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sosul de paste alfredo, ceapa verde, maioneza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Caserola De Anghinare De Pui, Caserola de pui și anghinare, și Anghinare-Caserola De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați vasul de copt de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit. În tigaia de 6 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați ardeiul gras și ceapa verde; gatiti 2-3 minute, amestecand ocazional, pana cand ardeiul gras si ceapa incep sa se inmoaie. Într-un castron mare, amestecați amestecul de ardei gras și toate ingredientele rămase, cu excepția crutoanelor. Lingura în vasul de copt. Se acoperă cu crutoane.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc. Dacă doriți, presărați cu ceapă verde tăiată suplimentar.