Caserola De Anghinare Cu Parmezan

Caserola De Anghinare Cu Parmezan
Caserola de anghinare cu parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 288 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați inimile de anghinare în apă, boia de ardei, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Baie Fierbinte De Parmezan Cu Anghinare, Parmezan Anghinare Dip, și Baie Fierbinte De Parmezan-Anghinare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați inimile de anghinare într-un vas de amestecare din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Se amestecă brânza, usturoiul praf, maioneza și pătrunjelul până se acoperă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
MaionezăMaioneză
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
4
Răspândiți amestecul în vasul de copt din sticlă de 9x13 inch și presărați cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 350 de grade F (175 de grade C) până la bule, aproximativ 25 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se servește fierbinte.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista