Caserola De Anghinare Cu Parmezan

Caserola De Anghinare Cu Parmezan
Caserola de anghinare cu parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 288 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați inimile de anghinare în apă, boia de ardei, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Baie Fierbinte De Parmezan Cu Anghinare, Parmezan Anghinare Dip, și Baie Fierbinte De Parmezan-Anghinare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați inimile de anghinare într-un vas de amestecare din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Se amestecă brânza, usturoiul praf, maioneza și pătrunjelul până se acoperă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
MaionezăMaioneză
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
4
Răspândiți amestecul în vasul de copt din sticlă de 9x13 inch și presărați cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 350 de grade F (175 de grade C) până la bule, aproximativ 25 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se servește fierbinte.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista