Caserola cu șuncă și șuncă
Nevoie de o curs principal fără gluten? Caserola cu șuncă și șuncă brânză ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 309 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, praf de copt, șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma praful de copt, puteți urma acest fel principal cu Tort Simplu De Lămâie Cu Zmeură ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Încercați Caserola de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați cu șuncă, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie mare până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Gatiti sunca in picaturi rezervate in tigaie la foc mediu pana se rumeneste.
Gatiti crupe conform instructiunilor pachetului.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza și untul până se topesc. Se amestecă slănina, șunca, ouăle și ingredientele rămase.
Se toarnă într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când este setat.
Notă: caserola poate fi pregătită cu o zi înainte; acoperiți și răciți.
Scoateți din frigider a doua zi și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Coaceți conform instrucțiunilor.