Caserola cu varză de Bruxelles și orez

Caserola cu varză de Bruxelles și orez
Varza de Bruxelles și caserola de orez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 154 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte, piper, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Caserola cu varză de Bruxelles și orez, Caserola Cu Varză De Bruxelles, și Varză De Bruxelles Și Caserolă De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați varza de Bruxelles și apa într-o cratiță medie și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Descoperiți varza și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
VarzăVarză
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Scurgere.
4
Topiți margarina într-o cratiță mică la foc mic; adăugați făină, amestecând cu un bici. Adăugați treptat lapte în cratiță. Se aduce la fierbere; gatiti 3 minute la foc mediu sau pana se ingroasa si bubuie, amestecand constant. Se amestecă sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Înveliți o quiche de 9 inci sau un vas rotund de copt cu spray de gătit. Pat orez în partea de jos a vasului; aranja varza de Bruxelles, stem părți în jos, pe partea de sus de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Presărați varza de Bruxelles cu prosciutto; turnați sosul peste prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
ProsciuttoProsciutto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Combinați pesmetul și brânza; presărați peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista