Caserola cu varză de Bruxelles și orez
Varza de Bruxelles și caserola de orez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 154 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte, piper, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Caserola cu varză de Bruxelles și orez, Caserola Cu Varză De Bruxelles, și Varză De Bruxelles Și Caserolă De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați varza de Bruxelles și apa într-o cratiță medie și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Descoperiți varza și gătiți 1 minut.
Topiți margarina într-o cratiță mică la foc mic; adăugați făină, amestecând cu un bici. Adăugați treptat lapte în cratiță. Se aduce la fierbere; gatiti 3 minute la foc mediu sau pana se ingroasa si bubuie, amestecand constant. Se amestecă sare și piper. Pune deoparte.
Înveliți o quiche de 9 inci sau un vas rotund de copt cu spray de gătit. Pat orez în partea de jos a vasului; aranja varza de Bruxelles, stem părți în jos, pe partea de sus de orez.
Presărați varza de Bruxelles cu prosciutto; turnați sosul peste prosciutto.
Combinați pesmetul și brânza; presărați peste sos.
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.