Caserola Cu Tăiței De Ton Lemony

Caserola Cu Tăiței De Ton Lemony
Caserola cu tăiței de ton Lemony este o pescatarian rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 532 calorii, 34G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praz, unt, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Caserola Cu Tăiței De Ton, Caserola Cu Tăiței De Ton, și Caserola Cu Tăiței De Ton pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți tăiței de ou până la al dente conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De OuTaitei De Ou
2
Se scurge, se clătește cu apă rece și se scurge din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați prazul și gătiți, acoperit, 7 minute sau până se înmoaie, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
5
Bateți în făină; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se toarnă lapte; aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare, amestecând frecvent. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 3 minute sau până când sosul este neted și îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se ia de pe foc și se amestecă brânza și următoarele 3 ingrediente. Îndoiți tăiței de ton și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De OuTaitei De Ou
BrânzăBrânză
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se toarnă într-un vas de copt uns de 3 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Combinați uleiul de măsline, usturoiul și panko; se presară peste caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
10
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până se rumenesc și Bulbuc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista