Caserola cu tăiței de ton Campbell ' s

Campbell ' s caserola de tăiței de ton cu ton ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 368 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de taitei de ou, mazare, crema condensata Campbell de supa de ciuperci si o mana de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face aceasta reteta atat de gustoasa. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes are 1875 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 92%. Încercați Caserola Cu Tăiței De Ton, Caserola Cu Tăiței De Ton, și Caserola Cu Tăiței De Ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă supa, laptele, mazărea, tonul și tăiței în caserola de 3 litri.
Coaceți la 400 de grade F timp de 30 de minute sau până când este fierbinte. Se amestecă.
Se amestecă pesmetul cu untul în castron și se presară peste amestecul de ton.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.