Caserola cu trei fasole
Caserola cu trei fasole este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană, cu 8 porții. O porție conține 211 calorii , 9 g de proteine și 2 g de grăsimi . Pentru 52 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, ketchup, năut și ceapă. Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil pentru iarnă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 53% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Dip mexican cu trei brânzeturi , Dulceată cu trei fructe de pădure și Stromboli cu trei carne .
Instrucțiuni
Într-un 2-1/2-qt. vas de copt, combinați fasole; puse deoparte. Într-o tigaie, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu până când carnea de vită nu mai devine roz.
Se ia de pe foc; scurgere.
Adăugați toate ingredientele rămase în tigaie; amestecati bine. Amestecați amestecul de carne de vită în fasole.
Coaceți la 350° timp de aproximativ 45 de minute sau până când se încălzește.