Caserola Cu Tortilla De Pui
Caserola de Tortilla de pui este o fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 340 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați salsa, brânză cheddar, cremă condensată de supă de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Caserola Cu Tortilla De Pui, Caserola Cu Tortilla De Pui, și Caserola Cu Tortilla De Pui.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați supe, lapte, salsa și ceapă.
Puneți 3 până la 4 linguri de bulion de pui într-un vas de copt de 9 x 13 inch.
Adăugați un strat de benzi de tortilla, apoi un strat de pui.
Se toarnă amestecul de supă peste pui și tortilla. Continuați să stratificați în această ordine până când vasul este plin. Se acoperă cu brânză. Acoperiți și dați la frigider timp de 24 de ore.
Coaceți la 300 de grade F (150 de grade C) timp de 1 până la 1 1/2 ore.