Caserola Cu Quiche De Cârnați

Caserola Cu Quiche De Cârnați
Rețeta de cârnați Quiche caserola ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 10 minute. Pentru 1,69 USD pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 10. O porție conține 403 calorii, 11g de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de piper, jumătate și jumătate smântână, boia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încearcă Quiche De Cârnați, Mini Quiche De Cârnați, și Quiche de praz și cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Desfaceți un tub din rulouri; apăsați aluatul pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 11-in uns. x 7 inch. tava de copt pentru a forma o crustă. Perforații de etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Presărați cârnați peste crustă. Intr-o tigaie, sotati ceapa in unt pana se inmoaie; adăugați ciuperci. Lingură peste cârnați. Se acoperă cu brânzeturi și pimientos. Într-un castron, bateți ouăle, smântâna, pătrunjelul, sarea, piperul și praful de usturoi; se toarnă peste tot. Desfășurați al doilea tub de role;perforații de etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați aluatul în 1/2-in. benzi longitudinale. Folosiți benzi pentru a forma o crustă de zăbrele deasupra quiche-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Se presara cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
5
Coaceți la 350 de euro timp de 50-55 de minute; acoperiți ușor cu folie dacă se rumenesc prea repede.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Lăsați să stea 10-15 minute înainte de tăiere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Revista