Caserola cu piure de cartofi și cârnați
Piure de cartofi și cârnați caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă servește 5. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână legume din vale, cârnați de porc în vrac, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caserola de cartofi piure cu cârnați și ceapă, Caserola De Cartofi Piure, și Caserola De Cartofi Piure.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F. Unt sau pulverizați cu spray de gătit 8-inch pătrat (2-quart) vas de copt din sticlă. În tigaie de 10 inci, gătiți cârnați la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când nu mai este roz; scurgere. În vasul de copt, amestecați cârnații și legumele congelate. Într-un castron mic, amestecați bulionul și făina până se omogenizează; se toarnă peste amestecul de cârnați. Se amestecă ușor.
Acoperiți cu folie; coaceți 35 până la 45 de minute, amestecând ocazional, până când amestecul este fierbinte, Bulbuc și ușor îngroșat.
Faceți cartofi conform instrucțiunilor de pe cutie pentru 4 porții, folosind 1 pungă de cartofi și condimente, apă, lapte și margarină.
Lăsați să stea 3 până la 5 minute. Lingură pe amestecul de cârnați.
Coaceți neacoperit cu 8 până la 12 minute mai mult sau până când cartofii încep să se rumenească.