Caserola Cu Parmezan De Conopidă

Caserola Cu Parmezan De Conopidă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola cu parmezan de conopidă. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 122 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână pesmet, ceapă, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de conopidă parmezană, Parmezan Conopidă, și Conopidă Parmezan.

Instrucțiuni

1
Loc 1 în. de apă într-un cuptor olandez; adăugați conopidă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 4-6 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se scurge și se usucă.
3
Între timp, într-o cratiță mare, călește ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă făina, sarea, muștarul și piperul până se omogenizează; adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați brânză; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Așezați conopida într-un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Se toarnă sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Pentru topping, combinați firimiturile de pâine, untul și ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9
Se presară peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 30-35 de minute sau până la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista