Caserola de ouă de dimineață de Crăciun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 305 calorii. Este perfect pentru Crăciun. 118 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 20 de minute. Un amestec de muștar, sare, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Caserola De Dimineață De Crăciun, Caserola De Mic Dejun De Dimineață De Crăciun, și Plăcintă De Dimineață De Crăciun.
Instrucțiuni
1
Pulverizați o caserolă de 9x13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
2
Întindeți șunca în fundul vasului de caserolă pregătit. Ungeți o parte a fiecărei felii de pâine; tăiați felii în cuburi. Aranjați cuburi de pâine cu unt deasupra șuncă; strat brânză americană peste cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Americană
Cuburi De Pâine
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
3
Bateți laptele, ouăle, pudra de muștar și sarea împreună într-un castron; se toarnă peste stratul de brânză americană. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Americană
Pudră De Muștar
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Bateti
Bol
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți folia de aluminiu din caserolă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și ouăle sunt așezate la mijloc, aproximativ 1 oră.