Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru cutia de rețete, caserola de legume de pui ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 87 de cenți pe porție, primești un fel principal care servește 6. O porție conține 251 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de cremă condensată de supă de pui, lapte, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Caserola de paste cu pui și legume, Caserola De Orez Cu Pui Vegetal, și Caserola de paste cu pui și legume.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați supa, laptele, cimbru, sare și piper. Se amestecă puiul, porumbul, fasolea și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Se coace, neacoperit, la 400 de euro timp de 15 minute sau până se încălzește.