Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru cutia de rețete, caserola de legume de pui ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 87 de cenți pe porție, primești un fel principal care servește 6. O porție conține 251 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de cremă condensată de supă de pui, lapte, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Caserola de paste cu pui și legume, Caserola De Orez Cu Pui Vegetal, și Caserola de paste cu pui și legume.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați supa, laptele, cimbru, sare și piper. Se amestecă puiul, porumbul, fasolea și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Toppinguri, Opționale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se coace, neacoperit, la 400 de euro timp de 15 minute sau până se încălzește.