Caserola Cu Fructe De Mare Cu Ierburi

Caserola Cu Fructe De Mare Cu Ierburi
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, caserola cu fructe de mare cu ierburi ar putea fi un super pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 25g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 367 calorii. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Taste Of Home necesită țelină, pesmet, unt și cimbru. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare sunt Frigarui De Fructe De Mare Cu Ierburi, Pachete De Fructe De Mare Cu Ierburi La Grătar, și Caserola cu fructe de mare *pentru cei cărora nu le plac fructele de mare*.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 CP. Gatiti orezul conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, încălziți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați țelină, ceapă și morcov; gatiti si amestecati pana cand sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați usturoi, sare și piper; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4
Se adaugă la orezul fiert. Se amestecă pătrunjelul și mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
MărarMărar
5
Transferați la un 13x9-in uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Umpleți o cratiță mare plină cu două treimi cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Adăugați creveți; se fierbe, neacoperit, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
8
Adăugați scoici; fierbeți 2-3 minute mai mult sau doar până când creveții devin roz și scoicile sunt ferme și opace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
9
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
10
Așezați fructele de mare într-un castron mare; amestecați crabul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mediu. Se amestecă făina până se amestecă; se amestecă treptat smântâna și lichidul de gătit rezervat. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura. Se amestecă crema de brânză, mărarul și condimentele până se omogenizează. Se amestecă în amestec de fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Se toarnă peste amestecul de orez. Aruncați pesmetul cu unt topit;presărați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
13
Coaceți, neacoperit, 50-55 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Revista