Caserola Cu Cârnați

Caserola de cârnați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 450 calorii, 27G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar ușoară, unt, brânză de vaci cu caș și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Caserola de cârnați-orez, amestec de supă de ceapă uscată și multe altele alcătuiesc o caserolă economică și gustoasă, Caserola Cu Ouă Și Cârnați, și Caserola Cu Ouă De Cârnați.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor un vas de copt pătrat de 9x13 inch.
Așezați cârnații într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumenesc uniform.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
În vasul de copt pregătit, amestecați cartofii mărunțiți și untul. Tapetați fundul și părțile laterale ale vasului de copt cu amestecul. Într-un castron, amestecați cârnații, brânza Cheddar, ceapa, brânza de vaci și ouăle.
Se toarnă peste amestecul de cartofi.
Coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în centrul caserolei iese curată.
Lăsați să se răcească 5 minute înainte de servire.