Caserola cu ciuperci, Prosciutto și Provolone

Caserola cu ciuperci, Prosciutto și Provolone
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola cu ciuperci, Prosciutto și Provolone. Această rețetă face 6 porții cu 224 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți herbes de provence, sare, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Prosciutto Provolone Panini, Arancini umplute cu Prosciutto și Provolone, și Focaccia umplută cu Prosciutto și Provolone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare; amestecați treptat în grâu. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Se amestecă 1/4 cană de brânză și 1/2 linguriță de sare. Puneți amestecul de grâu într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
BrânzăBrânză
CrupeCrupe
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adauga ceapa si usturoiul; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
6
Adăugați restul de 1/2 linguriță de sare, ciuperci, herbes de Provence și piper; gatiti 6 minute sau pana cand ciupercile sunt fragede, amestecand frecvent. Se amestecă prosciutto și vin; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
ProsciuttoProsciutto
CiuperciCiuperci
PiperPiper
SareSare
VinVin
7
Se ia de pe foc; se răcește ușor. Se amestecă ouăle și albușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
OuăOuă
8
Se întinde amestecul de ciuperci peste amestecul de grâu; se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CrupeCrupe
9
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când brânza se topește și grăsimile sunt bine încălzite și lăsați să stea cu 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CrupeCrupe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista