Caserola cu carne de vită și paste

Caserola cu carne de vită și paste
Caserola de carne de vită și paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 528 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de paste rotini, usturoi, roșii conservate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Caserola de Paste cu vinete și carne de vită, Caserola cu carne de vită și paste, și Caserola De Vită Cu Paste Răsucite.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele, amestecând ocazional, până la al dente, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge și se lasă deoparte. Într-un castron, amestecați firimiturile de pâine și parmezanul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-o oală rezistentă la cuptor de 3 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți timp de 4 minute. Creșteți căldura la mediu-mare, adăugați carne de vită măcinată și gătiți până când carnea de vită este bine rumenită, aproximativ 7 minute. Răsturnați carnea de vită într-o strecurătoare pentru a scurge excesul de grăsime. Ștergeți tigaia și readuceți carnea de vită în tigaie; reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
TigaieTigaie
5
Preîncălziți broilerul. Amestecați roșiile, sarea, oregano și piperul în carne de vită și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
6
Adăugați pastele rezervate și amestecați. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute pentru a incalzi pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
7
Se ia de pe foc și se amestecă Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
8
Topiți pastele cu amestec rezervat de pesmet și gătiți sub broiler până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista