Caserola cu Broccoli și parmezan
Broccoli și parmezan caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 257 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați făină, pimientos, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Caserola cu parmezan și Broccoli, Caserola cu Broccoli și parmezan, și Parmezan Brânză Broccoli Caserola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Gatiti broccoli in apa clocotita 3 minute sau pana cand este crocant-fraged; scurgere.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Puneți făina, sarea și muștarul uscat într-o cratiță mare și grea la foc mediu; adăugați treptat laptele fără grăsimi și bulionul de pui, amestecând cu un tel până se omogenizează. Gatiti timp de 8 minute sau pana cand este gros, amestecand continuu.
Se ia de pe foc și se adaugă brânză Cheddar mărunțită și 6 linguri de parmezan ras, amestecând până se topește. Se amestecă pimientos și piper.
Adăugați broccoli, aruncând în strat.
Puneți amestecul de broccoli într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Așezați rondele de pâine prăjită Melba cu usturoi într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 cană.
Combinați firimiturile de pâine prăjită și restul de 2 linguri de parmezan și presărați uniform peste amestecul de broccoli. Pulverizați ușor partea superioară a caserolei cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până la bule.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.