Caserola cu Broccoli și brânză
Broccoli și caserola de brânză necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 416 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, procesați sosul de brânză, orezul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 77%. Rețete similare includ Caserola Cu Brânză Broccoli, Sunca, Broccoli, Mac 'N brânză caserola, și Broccoli-Caserola De Brânză.
Instrucțiuni
Într-o cratiță aduceți apa la fierbere.
Adăugați orez, reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
În timp ce orezul se gătește, puneți broccoli congelat într-o tigaie mare.
Încălziți aragazul la mediu scăzut și dezghețați broccoli când broccoli este dezghețat în proporție de 90%, adăugați sos de brânză procesată în broccoli și lăsați să se topească. Când orezul a terminat de gătit, adăugați amestecul de broccoli-brânză și orezul în vasul de copt 9x13 și amestecați bine.
Puneți caserola în cuptorul preîncălzit la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 10 minute; sau până când este încălzit.