Caserola Cu Biscuiți Cu Brânză
Caserola de biscuiți cu brânză necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție conține 402 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 6. Această rețetă de la Betty Crocker are 49 de fani. Dacă aveți la îndemână sare, condimente, brânză gruyulincroyre și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este perfect pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Caserola Cu Biscuiți Cu Brânză, Caserola de fasole cu biscuiți și carne de vită, și Caserolă de pui și Broccoli cu Topping de biscuiți cu brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți brânza ricotta, 1/2 cană de brânză Gruyulkormerre, laptele, ouăle, condimentul Italian și sarea cu biciul.
Tăiați fiecare biscuit în sferturi; se adaugă la amestecul de brânză și se amestecă pentru a acoperi. Se amestecă legumele. Lingura în vasul de copt.
Se presară cu 2 linguri de brânză Gruy Bucroyre.
Coaceți descoperit 35 până la 45 de minute sau până când maro auriu și cuțitul introdus în centru iese curat.