Caserola cremoasă de șuncă a bunicii
Caserola de șuncă cremoasă a bunicii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 96 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 414 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, șuncă, chipsuri de cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Ham și brânză hash caserola maro.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti taiteii de ou in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand sunt fierti, dar fermi pana la muscatura, aproximativ 5 minute.
Amestecați tăiței de ou, șuncă, lapte evaporat, cremă de supă de pui, ceapă și brânză procesată într-un vas de copt de 9x13 inci până când sunt distribuite uniform.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când alimentele cu bule și brânză sunt topite, aproximativ 1 oră. Cu aproximativ 5 minute înainte de sfârșitul coacerii, presărați chipsuri deasupra caserolei și reveniți la cuptor; coaceți încă 5 minute.