Caserola Cremoasă De Șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola cremoasă de șuncă. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați conopida în flori (aproximativ 3 căni). Gatiti in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 10-12 minute sau pana se inmoaie; se scurge și se lasă deoparte.
Topiți 4 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Bateți făina până se omogenizează. Adăugați treptat lapte, amestecând constant, până când amestecul începe să se îngroașe.
Adăugați brânză și smântână, amestecând până se topește brânza. (Nu fierbeți.)
Se amestecă conopida, șunca și ciupercile în sos de brânză; se toarnă într-un vas de copt de 2 litri.
Presărați pesmetul uniform peste caserolă.
Tăiați 1 lingură de unt în bucăți și presărați uniform peste pesmet.
Coaceți caserola, neacoperită, la 350 timp de 45 de minute.