Caserola Cremoasă De Șuncă

Caserola Cremoasă De Șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola cremoasă de șuncă. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați conopida în flori (aproximativ 3 căni). Gatiti in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 10-12 minute sau pana se inmoaie; se scurge și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
ApăApă
2
Topiți 4 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți făina până se omogenizează. Adăugați treptat lapte, amestecând constant, până când amestecul începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați brânză și smântână, amestecând până se topește brânza. (Nu fierbeți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
BrânzăBrânză
5
Se amestecă conopida, șunca și ciupercile în sos de brânză; se toarnă într-un vas de copt de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
ConopidăConopidă
CiuperciCiuperci
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Presărați pesmetul uniform peste caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
7
Tăiați 1 lingură de unt în bucăți și presărați uniform peste pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UntUnt
8
Coaceți caserola, neacoperită, la 350 timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În41 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista