Caserola Cremoasă De Morcovi

Caserola Cremoasă De Morcovi
Caserola cremoasă de morcovi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 401 calorii. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, morcovi, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Chow. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Caserola Cremoasă De Morcovi, Caserola Cremoasă De Morcovi, și Caserola De Morcovi.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți ușor o caserolă de 2 litri sau un vas de copt de 11 pe 7 inci cu unt și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când spumarea dispare, adăugați morcovi, sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când morcovii încep să se rumenească, aproximativ 7 minute.Presărați uniform făină peste morcovi, amestecând constant. Gatiti pana cand faina devine aurie, aproximativ 1 pana la 2 minute. Se toarnă încet smântână în timp ce se agită constant, se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se transferă în vasul pregătit și se acoperă cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Se introduce la cuptor și se coace până când crema clocotește și morcovii cedează doar când sunt străpunși cu un cuțit, aproximativ 20 până la 25 de minute.Între timp, încălziți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie medie la foc mediu. Când spumarea dispare, adăugați usturoiul și gătiți până când untul începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Adăugați pesmet în tigaie și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Se amestecă ocazional până când panko este ușor rumenit și prăjit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți într-un castron mediu și aruncați usturoiul.Când caserola este gata, îndepărtați folia și lăsați să stea aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Presărați pesmet prăjit uniform deasupra înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista