Caserola cremoasă de Broccoli Vegan și orez

Caserola cremoasă de Broccoli Vegan și orez
Broccoli Vegan cremos și caserola de orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 319 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,01 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, pudră de ceapă, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma amidonul din cartofi, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Rețete similare includ Supă De Broccoli Cremoasă Vegană, Orez verde (Broccoli, brânză și caserolă de orez), și Caserola Cremoasă De Broccoli.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ungeți ușor sau pulverizați o caserolă medie(aproximativ 2-1 / 2 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
3
Așezați ingredientele sosului într-un blender și procesați până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Așezați broccoli într-un coș cu aburi așezat peste apă și abur, acoperit, până când abia se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
5
Se ia de pe foc.În timp ce broccoli aburește, încălziți o tigaie mare, adâncă, antiaderentă sau o tigaie sote.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa, ardeiul gras și țelina și gătiți, amestecând continuu, timp de 4-5 minute. Se amestecă năutul, cimbru, orez și broccoli aburit. Asigurați-vă că sosul este bine amestecat și adăugați-l în tigaie. Se amestecă ușor și se gătește până se încălzește, aproximativ 5 minute. Verificați condimentele, adăugând mai multă sare și piper, dacă este necesar, și neteziți în caserola pregătită și presărați migdale, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți până când blatul începe să se rumenească, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista