Caserola Chineză Din Carne De Vită Măcinată
Caserola chineză de vită măcinată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 498 calorii, 27G de proteine, și 30g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați tăiței chow mein, apă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Caserola De Vită Măcinată Homestyle, Caserola De Macaroane Din Carne De Vită Măcinată, și Caserola De Carne De Vită Măcinată Sud-Vest.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită în tigaia fierbinte până se rumeneste și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Se amestecă carnea de vită, supa de ciuperci, supa de țelină, castane de apă, țelină, apă, brânză Monterey Jack, migdale, ciuperci, sos de soia și piper negru împreună în vasul de copt pregătit. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Îndepărtați folia de aluminiu și presărați tăiței chow mein peste partea superioară a caserolei. Continuați să coaceți până când caserola se rumeneste în jurul marginilor, încă aproximativ 30 de minute.