Caserola Cheddar Cu Fasole Verde
Nevoie de o garnitură fără gluten? Caserola de Cheddar cu fasole verde ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 194 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de soia, piper măcinat, brânză Cheddar dietz & watson NY C-sharp și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ caserola de fasole verde cheddar, Cheddar-Pecan Fasole Verde Caserola, și Caserolă Dublă De Fasole Verde Cheddar.
Instrucțiuni
Se amestecă supa, laptele, sosul de soia, piperul negru, 1 cană de brânză cheddar, fasolea și 2/3 cană de ceapă într-o caserolă de 1 1/2 litru.
Coaceți la 350 de grade F timp de 25 de minute sau până când amestecul de fasole este fierbinte și clocotește. Se amestecă amestecul de fasole.
Se presară cu restul de brânză cheddar și ceapă.
Coaceți încă 5 minute sau până când ceapa și brânza se rumenesc.