Casant Torte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Torte fragile. Această rețetă face 12 porții cu 247 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați granule de cafea instant, sare, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Migdale Fragile Torte, Cafea-Migdale Fragile Torte, și Patru Nuci Fragile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Așezați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă. Se incalzeste cuptorul la 325 sec.
Combinați făina, zahărul și sarea.
Bateți gălbenușurile de ou, apa, sucul de lămâie și vanilia; se adaugă la amestecul de făină. Bateți până se amestecă.
Bateți albușurile de ou și smântâna de tartru până se formează vârfuri moi; pliați în aluat. Spoon într-un 10-in unsuros. tub tigaie.
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta buzunarele de aer.
Coaceți 50-60 de minute sau până când izvoarele de sus se întorc atunci când sunt atinse. Răsturnați imediat tigaia; se răcește complet.
Pentru topping, ungeți un 15x10x1-in. pan. Într-o cratiță grea, combinați zahărul, siropul de porumb, apa și granulele de cafea. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Gatiti, fara agitare, pana cand un termometru cu bomboane citeste 300 de kilograme (etapa hard-crack).
Se ia de pe foc; se amestecă bicarbonatul de sodiu. Se toarnă imediat în tava pregătită. Întindeți fragil în tigaie cu două furci; rece. Rupeți în bucăți. Într-un castron mare, bateți crema până începe să se îngroașe.
Adăugați zahăr și vanilie; bateți până se formează vârfuri rigide.
Desfaceți tortul; tăiați orizontal în patru straturi.
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; deasupra cu 1/2 cană frișcă. Repetați straturile de două ori; sus cu stratul rămas. Înghețați partea superioară și părțile laterale ale tortului cu crema rămasă.