Casant Torte

Casant Torte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Torte fragile. Această rețetă face 12 porții cu 247 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați granule de cafea instant, sare, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Migdale Fragile Torte, Cafea-Migdale Fragile Torte, și Patru Nuci Fragile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
2
Așezați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă. Se incalzeste cuptorul la 325 sec.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Combinați făina, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Bateți gălbenușurile de ou, apa, sucul de lămâie și vanilia; se adaugă la amestecul de făină. Bateți până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Bateți albușurile de ou și smântâna de tartru până se formează vârfuri moi; pliați în aluat. Spoon într-un 10-in unsuros. tub tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta buzunarele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Coaceți 50-60 de minute sau până când izvoarele de sus se întorc atunci când sunt atinse. Răsturnați imediat tigaia; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Pentru topping, ungeți un 15x10x1-in. pan. Într-o cratiță grea, combinați zahărul, siropul de porumb, apa și granulele de cafea. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Gatiti, fara agitare, pana cand un termometru cu bomboane citeste 300 de kilograme (etapa hard-crack).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se ia de pe foc; se amestecă bicarbonatul de sodiu. Se toarnă imediat în tava pregătită. Întindeți fragil în tigaie cu două furci; rece. Rupeți în bucăți. Într-un castron mare, bateți crema până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați zahăr și vanilie; bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
11
Desfaceți tortul; tăiați orizontal în patru straturi.
12
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; deasupra cu 1/2 cană frișcă. Repetați straturile de două ori; sus cu stratul rămas. Înghețați partea superioară și părțile laterale ale tortului cu crema rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
13
Se presară cu fragil.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista