Casa Parker Rolls
Parker House Rolls ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 139 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, făină de pâine, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Casa Parker Rolls, Casa Parker Rolls, și Casa Parker Rolls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună apă caldă, 1 lingură de zahăr și drojdie într-un castron mic și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
Topiți 3/4 unt de băț într-o cratiță mică.
Se adaugă lapte și se încălzește la călduț. Se amestecă împreună amestecul de drojdie, restul de 2 linguri de zahăr, amestec de unt, făină de pâine și sare într-un castron cu o lingură de lemn până se combină bine, apoi se amestecă suficientă făină universală pentru a face un aluat ușor lipicios care formează o bilă.
Ungeți un castron mare. Frământați aluatul pe o suprafață ușor făinată, frământând mai multă făină universală dacă aluatul este prea lipicios, 10 minute sau până când este neted și elastic, dar încă ușor lipicios. Formați într-o minge și puneți-o într-un castron cu unt. Întoarceți-vă pentru a acoperi cu unt, apoi lăsați să crească în castron, acoperit cu folie de plastic, într-un loc cald 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Ungeți o tigaie de 13 pe 9 inci. Împărțiți aluatul în 20 de bucăți egale și rulați în bile. Aranjați uniform în 4 rânduri de 5 în tigaie și lăsați să crească, acoperite lejer, într-un loc cald 45 de minute, sau până aproape s-a dublat în vrac. Faceți o cută adâncă în jos în centrul fiecărui rând de role folosind lungimea unui bețișor cu făină sau partea laterală a unei rigle.
Lăsați rulourile să crească, acoperite lejer, 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Topiți restul de 2 linguri de unt și răciți ușor.
Ungeți blaturile rulourilor cu unt și coaceți în mijlocul cuptorului până devin aurii, 20 până la 25 de minute.
Lăsați rulourile să se răcească în tigaie pe un raft 5 minute. Întoarceți-vă pe raft și răciți-vă la cald.
Puteți face rulouri cu 1 zi înainte și păstrați, învelite bine în folie, la temperatura camerei. Reîncălziți în folie într-un cuptor preîncălzit 375 de 15 până la 20 de minute.