Casa De Turtă Dulce
Pentru $29.72 pe portie, această rețetă acoperă 75% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 121G de proteine, 432G de grăsime, și un total de 15258 calorii. Această rețetă servește 1. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, zahărul, decorarea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Casa De Turtă Dulce (Mini Case De Turtă Dulce), Casa De Turtă Dulce, și Casa de turtă dulce a Oma pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aluat: într-o cratiță mare, gătiți zahărul, scurtarea și melasa la scăzut, până când scurtarea este topită și zahărul este dizolvat, amestecând constant.
Se ia de pe foc; adăugați scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă făina, 1 cană odată, până când aluatul se poate forma într-o bilă.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați până la culoare uniformă și netedă (nu sfărâmicioasă sau uscată), adăugând mai multă făină, dacă este necesar. Formați-vă într-un jurnal.
Tăiați în cinci bucăți egale; înveliți în folie de plastic.
Tăiați modelele din hârtie sau carton.
Tapetați o foaie de copt cu folie și ungeți ușor folia.
Așezați un prosop umed pe tejghea; așezați tigaia pregătită pe prosop (pentru a preveni alunecarea). Desfaceți o porție de aluat. Folosind un sucitor foarte ușor făinat, întindeți aluatul direct pe foaia de copt la un 15-in. x 10-1/2-în. dreptunghi aproximativ 1/4 in. gros. Modele de poziție cel puțin 1/2 in. în afară de aluat așa cum se arată.
Tăiați modelele cu un cuțit ascuțit sau un tăietor de pizza; îndepărtați modelele.
Îndepărtați resturile de aluat; acoperiți și salvați pentru a re-rula dacă este necesar.
Coaceți la 375 de minute timp de 10-14 minute sau până când prăjitura se întoarce când este ușor atinsă.
Scoateți din cuptor; înlocuiți imediat modelele pe aluat.
Tăiați în jurul marginilor pentru a tăia excesul de cookie. Se răcește 3-4 minute sau până când cookie-urile încep să se întărească. Îndepărtați cu grijă pe un suport de sârmă; repetați rece cu aluatul și modelele rămase.
Glazură și asamblare: într-un castron mare, bateți zahărul, pudra de bezea și 3/4 cană de apă la scăzut până la amestec. Bateți la înălțime timp de 8-10 minute sau până se formează vârfuri rigide, adăugând apă suplimentară, 1 lingură la un moment dat, dacă este necesar.
Așezați un prosop de hârtie umed peste vas și acoperiți bine până când este gata de utilizare.
Pentru a asambla cadrul Casei, testați-vă bucățile de prăjituri pentru a vă asigura că se potrivesc perfect. dacă este necesar, depuneți cu atenție un cuțit zimțat sau o placă de șmirghel pentru a se potrivi. Umpleți sacul de decorare cu două treimi pline cu glazură. Începând cu partea din față a casei, stoarce un 3/8-in. bandă largă de glazură pe marginea inferioară a piesei din față. Poziția pe baza cookie-urilor, 3 in. de la marginea frontală a bazei. Susțineți-l în poziție verticală cu borcane de condimente timp de 2-3 minute sau până când glazura se întărește; îndepărtați borcanele.
Pentru a adăuga părțile laterale, strângeți glazura pe marginea inferioară a unei piese laterale și marginea laterală a piesei frontale. Aliniați piesele într-un unghi drept, asigurându-vă că sunt cât mai strânse posibil. Repetați cu cealaltă parte.
Pentru a adăuga spatele,strângeți glazura pe marginile inferioare și laterale ale piesei din spate; poziționați cu celelalte piese asamblate. Pentru o stabilitate sporită, strângeți glazura de-a lungul marginii interioare a tuturor pieselor și colțurilor.
Pentru a asambla acoperișul, lucrând cu o parte la un moment dat, strângeți glazura pe marginea superioară a înclinării pieselor din față și din spate pe o parte. De asemenea, strângeți glazura pe piesa laterală alăturată. Așezați cu atenție piesa de acoperiș pe pante, astfel încât vârful acoperișului să fie chiar și cu halbe din față și din spate. (Va exista o consolă de 1/2 in.) Repetați cu cealaltă parte a acoperișului.
Pentru a decora, adăugați un coș de fum dacă doriți (a se vedea fotografia pentru asamblare). Decorați casa cu glazură rămasă, bomboane și fursecuri la alegere.