Cartofii zdrobiți ai bunicii
Cartofii zdrobiți ai bunicii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană are 295 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de turmeric, coriandru, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cartofi roșii zdrobiți cu zară, Cartofi De Moștenire Zdrobiți, și Cartofi zdrobiți și măsline.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-o oală, acoperiți cartofii cu apă.
Adăugați un vârf mare de sare și aduceți la fierbere. Gatiti la foc moderat pana abia se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Scurgeți și curățați cartofii.
Într-o tigaie mică, prăjiți coriandrul și chimenul la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Se transferă într-o mașină de tocat condimente și se lasă să se răcească, apoi se macină într-o pulbere și se amestecă turmericul și cayenne.
Întindeți cartofii pe o foaie de copt mare, cu margini și aruncați cu uleiul și apoi condimentele. Se condimentează cu sare și se coace timp de 45 de minute, până când este fraged și crocant. Folosind o furculiță, zdrobiți ușor cartofii, apoi presărați coriandru și serviți.