Cartofi și fasole verde cu sos de lămâie-mărar
Cartofi și fasole verde cu sos de lămâie-mărar este un vegan rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 212 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, făină, fasole și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 83%. Încercați Cartofi, Fasole Verde Și Porumb În Sos De Unt Brun De Lămâie, Ruladă de tort de Crab Halibut cu sos de smântână de lămâie, fasole verde și cartofi prăjiți cu trufe, și Fasole verde cu lămâie și mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 3/4 căni de apă și cub de bouillon la fiert într-o tigaie mare, amestecând până când cubul se dizolvă; se răcește ușor.
Bateți făina treptat în 1/4 cană de apă rămasă; se adaugă în bulion și se gătește la foc mediu-mare, amestecând constant, 2 minute sau până când amestecul este ușor îngroșat.
Reduceți căldura la mediu; adăugați cartofi și gătiți, acoperit, 15 minute.
Adăugați fasole verde și gătiți, acoperite, 8 minute sau până când sunt crocante. Se amestecă piper, dillweed și suc de lămâie.
* Numai în scopuri de testare, am folosit bulion de legume vegetariene Knorr.