Cartofi și Cheddar-supă de brânză

Supa de cartofi și brânză Cheddar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.38 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 571 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de sare, apă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Cartofi Cu Brânză Cheddar, Supă De Broccoli Cu Brânză Cheddar, și Supă De Brânză Cheddar Cu Broccoli Cu Bacon De Cartofi.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, gătiți slănina la foc moderat până când este crocantă.
Scoateți slănina cu o lingură pliată și scurgeți-o pe prosoape de hârtie.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime de slănină sau, dacă nu aveți 2 linguri, adăugați suficient ulei de gătit pentru a compensa cantitatea. Reduceți căldura la moderat scăzută.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute. Se amestecă cartofii, apa și sarea și se fierbe. Reduceți focul și fierbeți, acoperit, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede, 15 până la 20 de minute.
Scoateți jumătate din supă din tigaie și piureul într-un robot de bucătărie. Alternativ, zdrobiți o parte din cartofi cu un tocător de cartofi. Întoarceți piureul în tigaie. La foc mic, adăugați brânza și amestecați până se topește.
Scoateți tigaia de pe foc. Gustați supa și adăugați mai multă sare dacă este necesar.
Serviți supa acoperită cu slănină și arpagic.
Serviți un merlot de Stat din Washington cu această supă bogată și fumurie. Merloturile din văile Columbia și Yakima din Washington sunt puțin mai restrânse decât frații lor din California și au un curent mineral distinct care le face naturale aici.
Note: cartofii care fierb au mai puțin amidon decât coacerea sau Idaho, cartofii și, în consecință, se țin mai bine la fiert. Acesta este motivul pentru care sunt adesea folosite în supe și pentru salate de cartofi. Nu în această supă, totuși. Deoarece vrem ca o parte din cartof să se descompună în bucăți mai mici și să îngroașe supa, coacerea cartofilor este alegerea perfectă.