Cartofi și ceapă la grătar

Cartofi și ceapă la grătar
Cartofii și ceapa la grătar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 236 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 51 cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cartofi De Ceapă La Grătar, Cartofi De Ceapă La Grătar, și Cartofi Cu Ceapă De Rozmarin La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Pentru fiecare pachet, măsurați 2 sau 3 pătrate de folie de aluminiu suficient de mari pentru a înfășura cu ușurință legumele și stratificați una peste alta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Așezați o parte din cartofi și ceapă în centru, presărați sare și piper și punctați cu unt. Înfășurați într-un pătrat aplatizat și sigilați marginile. Repetați cu cartofii și ceapa rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
UntUnt
CeapăCeapă
FolieFolie
4
Așezați pachetul învelit din aluminiu la căldură indirectă și acoperiți. Gatiti aproximativ 30 de minute, rotind o data.
5
Se servește fierbinte de pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista