Cartofi și ceapă festonate cu ierburi
Cartofii și ceapa cu ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână usturoi, ceapă, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Paște. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cartofi și ceapă festonate, Cartofi și ceapă festonate, și Cartofi festonati cu ceapa caramelizata si Gruyere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 1/2 litru.
Puneți cartofii și ceapa în vasul de copt pregătit.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu; se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat bulion, maioneză, usturoi, sare, pătrunjel, condimente de pasăre și piper; gatiti si amestecati pana se ingroasa si clocoteste, aproximativ 2 minute.
Se toarnă amestecul de maioneză peste cartofi și ceapă. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt fragede, aproximativ 1 oră 45 de minute.
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până se rumenesc, încă aproximativ 15 minute.
Se presară cu arpagic pentru a servi.