Cartofi și ceapă festonate cu ierburi

Cartofi și ceapă festonate cu ierburi
Cartofii și ceapa cu ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână usturoi, ceapă, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Paște. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cartofi și ceapă festonate, Cartofi și ceapă festonate, și Cartofi festonati cu ceapa caramelizata si Gruyere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 1/2 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Puneți cartofii și ceapa în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu; se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat bulion, maioneză, usturoi, sare, pătrunjel, condimente de pasăre și piper; gatiti si amestecati pana se ingroasa si clocoteste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De CurteCondimente De Păsări De Curte
MaionezăMaioneză
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă amestecul de maioneză peste cartofi și ceapă. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
CartofiCartofi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt fragede, aproximativ 1 oră 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până se rumenesc, încă aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Se presară cu arpagic pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista